Запис Детальніше

Морфолого-фізіологічні характеристики природної асоціації "Чайний грибок"

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Морфолого-фізіологічні характеристики природної асоціації "Чайний грибок"
 
Creator Клеп, О. В.
Червецова, В. Г.
Губрій, З. В.
Швед, О. В.
Новіков, В. П.
 
Description З метою інтенсифікацї параметрів культивування природної асоціації «чайний грибок» досліджено його морфологію, вплив температури та складу середовища на якість ферментованого напою типу чайний квас. In order to intensify biotechnological parameters of cultivation of natural association “tea fungus” its morphology, the influence of temperature, composition of the cultural medium on the quality of fermented drink were investigated.
 
Date 2013-10-08T14:31:59Z
2013-10-08T14:31:59Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Морфолого-фізіологічні характеристики природної асоціації "Чайний грибок" / О. В. Клеп, В. Г. Червецова, З. В. Губрій, О. В. Швед, В. П. Новікова // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 176–181. – Бібліографія: 10 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21140
 
Language ua
 
Format application/pdf
 
Publisher Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"