Запис Детальніше

Дезінфікуючий вплив ультразвуку на процес очищення стоків пивоварного виробництва

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дезінфікуючий вплив ультразвуку на процес очищення стоків пивоварного виробництва
 
Creator Предзимірська, Л. М.
Шевчук, Л. І.
Кондратович, О. З.
 
Subject ультразвук (УЗ)
знезараження
пивоварна промисловість
природа газу
мікроорганізми
кавітація
ultrasound (US)
disinfection
brewing industry
nature of gas
microorganisms
cavitation
 
Description Досліджено вплив ультразвукової кавітації в атмосфері азоту, гелію та повітря на знезараження мікроорганізмів у процесах очищення стоків бродильних виробництв. З одержаних результатів дослідження встановлено, що вищу ефективність проявляє
барботування азоту в ультразвуковому полі на стоки пивоварної промисловості. The influence of ultrasonic cavitation in the atmosphere of nitrogen, helium and air on
microbial decontamination in sewage purification processes of fermentation industries has been investigated. Based on the obtained results, it was found that ultrasonic agitation of nitrogen for the drains of the brewing industry manifests higher efficiency.
 
Date 2013-11-15T10:03:57Z
2013-11-15T10:03:57Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Предзимірська Л. М. Дезінфікуючий вплив ультразвуку на процес очищення стоків пивоварного виробництва / Л. М. Предзимірська, Л. І. Шевчук, О. З. Кондратович // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2013. – № 761 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 227–232. – Бібліографія: 6 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/21852
 
Language ua
 
Format application/pdf
 
Publisher Видавництво Львівської політехніки