Запис Детальніше

Встановлення граничних значень критичних точок контролю за системою НАССР при виробництві вершкового масла

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Встановлення граничних значень критичних точок контролю за системою НАССР при виробництві вершкового масла
 
Creator Столярчук, П. Г.
Остап’юк, С. Д.
 
Description Наведено встановлені критичні точки контролю та їх граничні значення під час
виробництва несоленого вершкового масла, а також запропоновано удосконалення
системи моніторингу в критичних точках контролю за системою НАССР.
In the article the set critical points of control are presented and them maximum values
at the production of the unsalted desi, and also the improvement of the monitoring system is
offered in the critical points of control after the system НАССР.
 
Date 2014-02-10T13:04:23Z
2014-02-10T13:04:23Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Столярчук П. Г. Встановлення граничних значень критичних точок контролю за системою НАССР при виробництві вершкового масла / П. С. Столярчук, С. Д. Остап’юк // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2013. – № 753 : Автоматика, вимірювання та керування. – C. 31–36. – Бібліографія: 7 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/23322
 
Language ua
 
Format application/pdf
 
Publisher Видавництво Львівської політехніки