Морфологічні властивості спиртових дріжджів в умовах низьких температур
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Морфологічні властивості спиртових дріжджів в умовах низьких температур
|
|
Creator |
Паляниця, Л. Я.
Косів, Р. Б. Березовська, Н. І. Паньків, Н. О. |
|
Subject |
спиртові дріжджі
кріоконсервування морфологічні властивості alcohol yeast cryopreservation morphological properties |
|
Description |
Досліджено вплив низьких температур на морфологічні властивості спиртових дріжджів. Результати показали, що найнижчого ступеня пошкодження дріжджових клітин у дослідженому інтервалі температур можна досягнути за температури кріоконсервування -30 оС. The effect of low temperatures on the morphological properties of alcohol yeast is investigated. The results showed that the lowest degree of damage of yeast cells in the investigated temperature range can be achieved at temperature of -30 оC.
|
|
Date |
2014-11-05T10:49:19Z
2014-11-05T10:49:19Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Морфологічні властивості спиртових дріжджів в умовах низьких температур / Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Н. О. Паньків // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2014. – № 787 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 220–224. – Бібліографія: 3 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/24904 |
|
Language |
ua
|
|
Publisher |
Видавництво Львівської політехніки
|
|