Запис Детальніше

Морфологічні властивості спиртових дріжджів в умовах низьких температур

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Морфологічні властивості спиртових дріжджів в умовах низьких температур
 
Creator Паляниця, Л. Я.
Косів, Р. Б.
Березовська, Н. І.
Паньків, Н. О.
 
Subject спиртові дріжджі
кріоконсервування
морфологічні властивості
alcohol yeast
cryopreservation
morphological properties
 
Description Досліджено вплив низьких температур на морфологічні властивості спиртових дріжджів. Результати показали, що найнижчого ступеня пошкодження дріжджових клітин у дослідженому інтервалі температур можна досягнути за температури кріоконсервування -30 оС. The effect of low temperatures on the morphological properties of alcohol yeast is investigated. The results showed that the lowest degree of damage of yeast cells in the investigated temperature range can be achieved at temperature of -30 оC.
 
Date 2014-11-05T10:49:19Z
2014-11-05T10:49:19Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Морфологічні властивості спиртових дріжджів в умовах низьких температур / Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Н. О. Паньків // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2014. – № 787 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 220–224. – Бібліографія: 3 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/24904
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Львівської політехніки