Запис Детальніше

Особливості споживчих очікувань на продовольчому ринку в посткризовий період

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості споживчих очікувань на продовольчому ринку в посткризовий період
Features of consumer expectations at the food market in the after crisis period
 
Creator Шкварчук, Л. О.
 
Subject споживчі переваги
продовольча доступність
достатність споживання
споживчі очікування
consumer advantages
food availability
sufficientness of consumption
consumer expectations
 
Description Здійснено оцінювання споживчих смаків та переваг на продовольчому ринку. Виявлено
особливості зміни обсягу та структури споживання основних продовольчих товарів під дією
економічної кризи. Узагальнено підходи до оцінювання споживчих очікувань на продовольчому
ринку та їх впливу на стан економіки країни. The evaluation of consumer tastes and advantages at the food market has carried out. The features of volume and structure of consumption change of basic food stuffs under the action of economic crisis are educed. The results of evaluation of consumer expectations at the food market and
their influence on the state economy are generalized.
 
Date 2015-01-14T15:23:27Z
2015-01-14T15:23:27Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Шкварчук Л. О. Особливості споживчих очікувань на продовольчому ринку в посткризовий період / Л. О. Шкварчук // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2012. – № 749 : Логістика. – C. 323–327. – Бібліографія: 6 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/25837
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Львівської політехніки