Запис Детальніше

Аналіз шляхів удосконалення методів ідентифікації видів м’яса

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз шляхів удосконалення методів ідентифікації видів м’яса
 
Creator Любчик, Ольга
Микийчук, Микола
Гонсьор, Оксана
 
Description Здійснено аналіз відомих методів контролю показників якості м’ясної продукції та запропоновано
шляхи оперативної ідентифікації її видів. Осуществлен анализ существующих методов контроля показателей качества мясной продукции и предложены пути оперативной идентификации ее видов. The analysis of existing monitoring methods indicators of meat products quality and the ways for the acceleration of the identification its species have been proposed.
 
Date 2014-12-26T12:56:26Z
2014-12-26T12:56:26Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Любчик О. Аналіз шляхів удосконалення методів ідентифікації видів м’яса / Ольга Любчик, Микола Микийчук, Оксана Гонсьор // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / Національний університет "Львівська політехніка" ; відповідальний редактор Б. І. Стадник. - Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2014. - Випуск 75. – С. 63-68. – Бібліографія: 10 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/25772
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Львівської політехніки