Запис Детальніше

Аналіз технології виробництва преміксів

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз технології виробництва преміксів
 
Creator Єгоров, Б. В.
Макаринська, А. В.
Ситько, О. М.
 
Subject технологія
премікси
виробництво
однорідність
якість
 
Description Наведено аналіз двох принципово відмінних технологій виробництва преміксів, розроблених фірмами Buhler AG (Швейцарія) і Combico (Україна). Результати технологічних випробувань свідчать про перевагу порційного принципу організації технології виробництва преміксів фірми Combico.
 
Date 2015-04-07T07:11:35Z
2015-04-07T07:11:35Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Єгоров Б. В. Аналіз технології виробництва преміксів / Б. В. Єгоров, А. В. Макаринская, О. М. Ситько // Зернові продукти і комбікорми. – 2006. – № 3. – С. 21–24. – Бібліографія: 6 назв.
2313-478X
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/26602
 
Language ua
 
Publisher Одеська національна академія харчових технологій