Аналіз технології виробництва преміксів
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз технології виробництва преміксів
|
|
Creator |
Єгоров, Б. В.
Макаринська, А. В. Ситько, О. М. |
|
Subject |
технологія
премікси виробництво однорідність якість |
|
Description |
Наведено аналіз двох принципово відмінних технологій виробництва преміксів, розроблених фірмами Buhler AG (Швейцарія) і Combico (Україна). Результати технологічних випробувань свідчать про перевагу порційного принципу організації технології виробництва преміксів фірми Combico.
|
|
Date |
2015-04-07T07:11:35Z
2015-04-07T07:11:35Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Єгоров Б. В. Аналіз технології виробництва преміксів / Б. В. Єгоров, А. В. Макаринская, О. М. Ситько // Зернові продукти і комбікорми. – 2006. – № 3. – С. 21–24. – Бібліографія: 6 назв.
2313-478X http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/26602 |
|
Language |
ua
|
|
Publisher |
Одеська національна академія харчових технологій
|
|