Перспективи розвитку ринку м’яса України
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи розвитку ринку м’яса України
|
|
Creator |
Єгоров, Б. В.
Макаринська, А. В. |
|
Subject |
поголів’я свиней та птиці
м'ясо обсяги виробництва pigs and poultry meat production |
|
Description |
В матеріалах статті наведено данні з обсягів виробництва та імпорту м’яса свинини та птиці в Україні за останні п’ять років, а також основні шляхи вирішення проблем дефіциту на ринку м’яса. In the article provides data on output and imports of pork and poultry in Ukraine over the past five years and the main ways of solving the problems of shortage in the meat market.
|
|
Date |
2015-02-26T09:48:13Z
2015-02-26T09:48:13Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Єгоров Б. В. Перспективи розвитку ринку м’яса України / Б. В. Єгоров, А. В. Макаринская // Зернові продукти і комбікорми. – 2011. – № 1 (41). – С. 28–29. – Бібліографія: 7 назв.
2313-478X http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/26386 |
|
Language |
ua
|
|
Publisher |
Одеська національна академія харчових технологій
|
|