Методичні засади покращення засвоєння матеріалу та підвищення успішності методами активних компонентів електронної дисципліни
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні засади покращення засвоєння матеріалу та підвищення успішності методами активних компонентів електронної дисципліни
Methodical principles improvement mastering and increasing of success of the training by methods of active components electronic discipline |
|
Creator |
Чайківська, Р. Т.
Чайківський, Т. В. |
|
Subject |
завдання
самопідготовка відгук оцінка assignment self-study feedback grade |
|
Description |
Описано інноваційні технології та методи дистанційного навчання, запропоновані до системи навчання студентів та викладення матеріалу з метою покращення освітнього процесу. Описано способи використання активної частини електронної дисципліни для покращення засвоєння матеріалу студентами та їх успішності. Основну увагу звернено на ті активні компоненти електронної дисципліни, які вимагають зворотного зв’язку. The introduction of innovative technologies and methods in distance learning system for training students and presentation of the material in order to improve the educational process. These methods use active part e- course to improve the learning of students and their success. Special attention paid to those active components electronic disciplines that require feedback. |
|
Date |
2015-06-05T12:15:00Z
2015-06-05T12:15:00Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Чайківська Р. Т. Методичні засади покращення засвоєння матеріалу та підвищення успішності методами активних компонентів електронної дисципліни / Р. Т. Чайківська, Т. В. Чайківський // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2014. – № 803 : Інформатизація вищого навчального закладу. – С. 86–90. – Бібліографія: 4 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/27795 |
|
Language |
ua
|
|
Publisher |
Видавництво Львівської політехніки
|
|