Запис Детальніше

Визначення зброджувальної активності молочно-кислих бактерій різних йогуртів та симбіотичних культур «тибетський грибок» і «чайний грибок»

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення зброджувальної активності молочно-кислих бактерій різних йогуртів та симбіотичних культур «тибетський грибок» і «чайний грибок»
 
Creator Червецова, В. Г.
Вічко, О. І.
Стадницька, Н. Є.
Кушнір, Н. В.
Новіков, В. П.
 
Date 2015-06-17T13:31:18Z
2015-06-17T13:31:18Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Визначення зброджувальної активності молочно-кислих бактерій різних йогуртів та симбіотичних культур «тибетський грибок» і «чайний грибок» / В. Г. Червецова, О. І. Вічко, Н. Є. Стадницька, Н. В. Кушнір, В. П. Новіков // Актуальні проблеми синтезу і створення нових біологічно активних сполук та фармацевтичних препаратів : матеріали доповідей та збірник наукових статей : інтернет-конференція, 23-25 квітня 2013, Львів / Державний фонд фундаментальних досліджень, Національний університет «Львівська Політехніка», Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького. – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2013. – С. 127–130. – Бібліографія: 3 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/28633
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Львівської політехніки