Запис Детальніше

Биотехнологические аспекты получения кисломолочной пищевой добавки на основе природной ассоциации «тибетский грибок» (Lactomyces tibeticus)

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Биотехнологические аспекты получения кисломолочной пищевой добавки на основе природной ассоциации «тибетский грибок» (Lactomyces tibeticus)
 
Creator Червецова, В. Г.
Вичко, Е. И.
Милянич, А. О.
Новиков, В. П.
 
Description Определены основные технологические параметры кисломолочной пищевой добавки на
основе «тибетского грибка». Изучен качественный и количественный состав микробиоты в
природной ассоциации «тибетский грибок» (Lactomyces tibeticus) и в молочнокислом
напитке, полученном на его основе. Разработана технологическая схема производства этой
добавки для животноводства.
The main technological characteristics of dairy-milk food addition were obtained. Qualitative and
quantitative microbial composition of natural microbial association ‘Tibet fungus’ (Lactomyces
tibeticus) and in the drink from it has been studied. The technological scheme of industrial
production worked out.
 
Date 2015-06-22T08:40:17Z
2015-06-22T08:40:17Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Биотехнологические аспекты получения кисломолочной пищевой добавки на основе природной ассоциации «тибетский грибок» (Lactomyces tibeticus) / В. Г. Червецова, Е. И. Вичко, А. О. Милянич, В. П. Новиков // Фітогормони, гумінові речовини та інші біологічно активні сполуки для сільського господарства, здоров'я людини і охорони навколишнього середовища: матеріали доповідей IX Міжнародної конференції daRostim 2013, 7–10 жовтня 2013 року, Львів / Державний фонд фундаментальних досліджень України, Національний університет "Львівська політехніка", Приватний інститут прикладної біотехнології daRostim ; [відповідальний редактор В. Новіков]. – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2013. – С. 156–157. – Библиография: 3 названия.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/28751
 
Language ru
 
Publisher Видавництво Львівської політехніки