Запис Детальніше

Замки князів Несвіцьких та похідних від них князів Збаразьких, Вишневецьких і Порицьких на Волині (XV – перша половина XVII ст.)

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Замки князів Несвіцьких та похідних від них князів Збаразьких, Вишневецьких і Порицьких на Волині (XV – перша половина XVII ст.)
 
Creator Собчук, В. Д.
 
Description На основі опублікованих та архівних джерел з’ясований час появи ініціаторів будівництва і власників 24 замків, що функціонували на Волині в XV – першій половині XVII ст. у володіннях групи української знаті, яку становили князі Несвіцькі, та роди, що утворилися в процесі їх розгалуження. Based on some published and archival materials there was elucidated the time of
appearance and proprietors of 24 castles which functioned in Volynie in the XV – first half of the XVII centuries in the estates of the kniazes Nesvitsky and the kins, who appeared during the process of their ramification.
 
Date 2015-11-09T13:49:08Z
2015-11-09T13:49:08Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Собчук В. Д. Замки князів Несвіцьких та похідних від них князів Збаразьких, Вишневецьких і Порицьких на Волині (XV – перша половина XVII ст.) / В. Д. Собчук // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2006. – № 571 : Держава та армія. – С. 134–143. – Бібліографія: 39 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/30009
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»