Чутливі елементи керамічних сенсорів газів на основі Іп2О3 та SNO2 для аналізу якості продуктів харчування
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Чутливі елементи керамічних сенсорів газів на основі Іп2О3 та SNO2 для аналізу якості продуктів харчування
|
|
Creator |
Черпак, В. В.
Чохань, М. І. Нуцковський, М. С. Ставровська, О. Г. |
|
Description |
Наведено дані про вміст газів в харчових продуктах в процесі зберігання, а також наведено приклади таких видів сенсорів , які чутливі до цих газів. The data about gas concentration on foodstuff during the conservation and the examples of sensors type sensitive to gas are presented.
|
|
Date |
2016-01-28T11:40:42Z
2016-01-28T11:40:42Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Чутливі елементи керамічних сенсорів газів на основі Іп2О3 та SNO2 для аналізу якості продуктів харчування / В. В. Черпак, М. І. Чохань, М. С. Нуцковський, О. Г. Ставровська // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2004. – № 512 : Елементи теорії та прилади твердотілої електроніки. – С. 114–117. – Бібліографія: 8 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/31145 |
|
Language |
ua
|
|
Publisher |
Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»
|
|