Запис Детальніше

Чутливі елементи керамічних сенсорів газів на основі Іп2О3 та SNO2 для аналізу якості продуктів харчування

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Чутливі елементи керамічних сенсорів газів на основі Іп2О3 та SNO2 для аналізу якості продуктів харчування
 
Creator Черпак, В. В.
Чохань, М. І.
Нуцковський, М. С.
Ставровська, О. Г.
 
Description Наведено дані про вміст газів в харчових продуктах в процесі зберігання, а також наведено приклади таких видів сенсорів , які чутливі до цих газів. The data about gas concentration on foodstuff during the conservation and the examples of sensors type sensitive to gas are presented.
 
Date 2016-01-28T11:40:42Z
2016-01-28T11:40:42Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Чутливі елементи керамічних сенсорів газів на основі Іп2О3 та SNO2 для аналізу якості продуктів харчування / В. В. Черпак, М. І. Чохань, М. С. Нуцковський, О. Г. Ставровська // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2004. – № 512 : Елементи теорії та прилади твердотілої електроніки. – С. 114–117. – Бібліографія: 8 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/31145
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»