Запис Детальніше

Основні складові успіху в біатлоні

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основні складові успіху в біатлоні
 
Creator Сірик, Антоніна Євгенівна
Сирык, Антонина Евгеньевна
Siryk, Antonina Yevhenivna
Джіма, Ю.
 
Subject біатлон
биатлон
biathlon
 
Description В сучасному спорті біатлон займає одне з провідних місць за ростом популярності та глядацького інтересу. Це є наслідком непередбачуваності цього виду спорту, розширення програмних дисциплін та збільшення кількості змагань, які супроводжуються телетрансляціями в режимі реального часу, що зумовлює підвищені вимоги до підготовки спортсменів. Перед кожним біатлоністом стоять специфічні задачі, від ефективності вирішення яких, як правило, залежить той чи інший результат змагань.
Для тренерів і спортсменів у таких умовах необхідно визначити загальне коло цих задач, а потім виділити з них ті, вирішення яких найбільш повно і гарантовано забезпечує успіх всієї змагальної діяльності.
Актуальність даного дослідження базується на власному досвіді автора та полягає у визначенні суб’єктивних та об’єктивних факторів, які можуть впливати на прояв вищих фізичних можливостей у біатлоні.
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2012-02-15T07:43:34Z
2012-02-15T07:43:34Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Джіма, Ю. Основні складові успіху в біатлоні [Текст] / Ю. Джіма, А.Є. Сірик // Науково-теоретична конференція викладачів, аспіратнів, співробітників та студентів юридичного факультету : тези доповідей: у 3-х ч., Суми, 20 квітня 2011 р. / Відп. за вип.: С.І. Дегтярьов, В.І. Горевий. — Суми : СумДУ, 2011. — Ч.3. — С.24-26.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/24239
 
Language uk