Вплив хлориду марганцю на інтенсивність окиснювальної модифікації білків у тканині печінки статевозрілих щурів з різним типом ацетилювання
Цифровий Репозиторій - Інтелектуальні Фонди Буковинського державного медичного університету
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив хлориду марганцю на інтенсивність окиснювальної модифікації білків у тканині печінки статевозрілих щурів з різним типом ацетилювання
|
|
Creator |
Петринич, В.В.
Власик, Л.І. |
|
Date |
2016-02-23T10:27:46Z
2016-02-23T10:27:46Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
УДК 591.436.2
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10277 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Тези доповідей науково-практичної конференції "Вікові аспекти схильності організму до шкідливого впливу ксенобіотиків", 18-19 вересня 2008 р., м.Чернівці
|
|