Запис Детальніше

ENGLISH FOR ART STUDENTS

DSpace at ELibUkr

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Creator Глушок, Л.М.
 
Date 2013-10-21T12:18:27Z
2013-10-21T12:18:27Z
2011
 
Identifier http://oa.elibukr.org/handle/1984/1817
 
Description Навчальний посібник являє собою тематичну добірку матеріалу з історії розвитку світового образотворчого мистецтва (наскальний малюнок, візантійська архітектура, романський, готичний стиль, класицизм, ренесанс, стиль бароко, рококо, реалізм, романтизм, імпресіонізм, символізм, кубізм, сюрреалізм, абстракціонізм, мінімалізм). У ньому запропоновано лексику з тем: “Живопис”, “Кольори”, подано метафори та фразеологічні вирази, пов’язані з кольорами, зразки опису картин та ситуації для обговорення і складання діалогів, розроблено систему вправ для закріплення лексичного матеріалу та набуття навичок усного та писемного мовлення, навичок перекладу. У посібнику розміщено 16 текстів з теми “Образотворче мистецтво” про англійських, італійських, іспанських, російських художників (Рафаеля Санті, Мікеланджело Буонарроті, Клода Моне, Пабло Пікассо, Сальвадора Далі, Леонардо да Вінчі, Яна Вермеєра, Томаса Гейнсборо, Вільяма Хогарта, Вільяма Тернера, Джона Констебля, Франсіска Гойя, Василія Сурікова, Івана Айвазовського, Ісаака Левітана, Іллі Рєпіна, Івана Шишкіна).
Метою посібника є виробляти практичні навички володіння англійською мовою та підготувати до спілкування нею як в професійному спілкуванні, так і в загальній комунікації. Навчальні завдання мають структуру довідково-навчального посібника, який включає тематичні слова та вирази, розмовні фрази, діалоги, тематичні тексти. На основі системи вправ закріплюються і розвиваються навички засвоєння лексичного матеріалу, виробляються вміння, необхідні для різних видів читання, монологічного мовлення, діалогів та бесід. Навчання всіх видів мовленнєвої діяльності ведеться комплексно завдяки послідовному виконанню вправ.
Посібник розрахований на студентів факультету мистецтв за спеціальністю 6.020205 “ Образотворче мистецтво” та широке коло осіб, які бажають набути та поглиблювати знання з англійської мови.
 
Language en
 
Publisher Хмельницький: Вид-во ХГПА
 
Subject методичка
англійська мова
Образотворче мистецтво
 
Title ENGLISH FOR ART STUDENTS
 
Type Book
 
Relation Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія