Запис Детальніше

Організація взаємодії учителя і учнів для реалізації завдань духовно-морального виховання (історико-педагогічний аспект)

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організація взаємодії учителя і учнів для реалізації завдань духовно-морального виховання (історико-педагогічний аспект)
 
Creator Ворожбіт, Вікторія Вікторівна
 
Subject виховання
учні
школа
учитель
ходегетика
 
Description У статті визначено вимоги до вчителів як організаторів духовно-морального виховання учнів загальних шкіл українських губерній у середині ХІХ-на початку ХХ століття: загальноособистісні, професійні знання виховного потенціалу предмета навчання, авторитетність на основі добровільного підкорення дитячої волі, повага ав­торитетів національних і релігійних; загальна естетичність. Установлено, що в указаний історичний період пропонувалося формувати мора­льну взаємодію між учителями й учнями на основі погодження почуттів, особистій гідності, доброчинності.
 
Date 2013-06-05T11:44:56Z
2013-06-05T11:44:56Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Ворожбіт В. В. Організація взаємодії учителя і учнів для реалізації завдань духовно-морального виховання (історико-педагогічний аспект) / В. В. Ворожбіт // Теорія і практика управління соціальними системами: філософія, психологія, педагогіка, соціологія. – 2012. - № 4. - С. 110-116.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/587
 
Language uk_UA
 
Publisher НТУ "ХПІ"