Запис Детальніше

Практикум з основ біохімії та біофізики для організації лабораторних, практичних занять і самостійної роботи з дисципліни "Основи біохімії та біофізики"

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Практикум з основ біохімії та біофізики для організації лабораторних, практичних занять і самостійної роботи з дисципліни "Основи біохімії та біофізики"
 
Creator Сахненко, Микола Дмитрович
Ведь, Марина Віталіївна
Ярошок, Тамара Петрівна
Орехова, Т. Ю.
Булавін, Віктор Іванович
 
Subject калоїдні системи
буферні системи
вуглеводи
амінокислоти
білки
нуклеотиди
нуклеїнові кислоти
ліпіди
ферменти
вітаміни
окисно-відновні біологічні процеси
 
Description Практикум складається з 7 розділів, тематика яких відповідає чинній навчальній програмі. Виконання лабораторних завдань передбачає застосування як аналітичних засобів визначення якісного або кількісного складу речовин та створення умов для перебігу характеристичних реакцій, так і інструментальних методів аналізу. У розділі "Додатки" наведено необхідний довідковий матеріал
 
Date 2013-07-26T11:07:32Z
2013-07-26T11:07:32Z
2004
 
Type Learning Object
 
Identifier Практикум з основ біохімії та біофізики для організації лабораторних, практичних занять і самостійної роботи з дисципліни "Основи біохімії та біофізики" : для студ. напрямків підготовки "Біотехнологія" та "Прилади" денної форми навч. / уклад. М. Д. Сахненко [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2004. – 112 с.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/1436
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"