Запис Детальніше

Методичні вказівки до організації лабораторних, практичних занять та самостійної роботи за темою "Кінетика суміщених реакцій"

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до організації лабораторних, практичних занять та самостійної роботи за темою "Кінетика суміщених реакцій"
 
Creator Сахненко, Микола Дмитрович
Артеменко, Валентина Мефодіївна
Штефан, Вікторія Володимирівна
 
Subject суміщенині електрохімічні реакції
супряжені електрохімічні реакції
принцип незалежності перебігу суміщених реакцій
принцип суперпозиції поляризаційних кривих
закон Фарадея
електрохімічний еквівалент
суміщені реакції при електролітичному отриманні сплавів
деполяризація
надполяризація
 
Description Метою лабораторної роботи "Кінетика суміщених реакцій" за програмою навчальних курсів "Теоретична електрохімія" для студентів спеціальності "Технічна електрохімія" та "Теоретичні основи хіміїрідкісних розсіяних елементів" для студентів спеціальності "Хімічна технологія рідкісних розсіяних елементів та матеріалів на їх основі" денної та заочної форм навчання є ознайомлення з закономірностями сумісного перебігу реакцій та визначення шляхів створення оптимальних умов електролізу в залежності від природи реакцій
 
Date 2013-07-26T11:51:20Z
2013-07-26T11:51:20Z
2007
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки до організації лабораторних, практичних занять та самостійної роботи за темою "Кінетика суміщених реакцій" : для студ. спец. "Технічна електрохімія" і "Хімічна технологія рідкісних розсіяних елементів та матеріалів на їх основі" денної та заочної форм навч. / уклад. М. Д. Сахненко, В. М. Артеменко, В. В. Штефан. – Харків : НТУ "ХПІ", 2007. – 32 с.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/1439
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"