Запис Детальніше

Методичні вказівки до організації лабораторних, практичних занять та самостійної роботи за темою "Хімічні властивості d 4–елементів"

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до організації лабораторних, практичних занять та самостійної роботи за темою "Хімічні властивості d 4–елементів"
 
Creator Сахненко, Микола Дмитрович
Штефан, Вікторія Володимирівна
Ярошок, Тамара Петрівна
Ведь, Марина Віталіївна
 
Subject молібденова кислота
малорозчинні солі молібденової кислоти
гетерополісполуки молібдену
натрій молібдату
комплексні сполуки молібдену
пероксосполуки молібдену
вольфрамова кислота
вольфрам оксиду
гетерополісполуки вольфраму
 
Description Метою методичних вказівок "Хімічні властивості d 4-елементів" за програмою навчального курсу "Теоретичні основи хімії рідкісних розсіяних елементів та матеріалів на їх основі" для студентів спеціальності "Хімічна технологія рідкісних розсіяних елементів" денної та заочної форм навчання є ознайомлення з хімічними властивостями елементів (молібден та вольфрам): реакцій гідролізу, окисно-відновних та обмінних реакцій, а також закономірності взаємодії кислот з металами
 
Date 2013-07-26T12:05:14Z
2013-07-26T12:05:14Z
2008
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки до організації лабораторних, практичних занять та самостійної роботи за темою "Хімічні властивості d 4–елементів" : для студ. спец. "Хімічна технологія рідкісних розсіяних елементів та матеріалів на їх основі" денної та заочної форм навч. / уклад. М. Д. Сахненко [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2008. – 32 с.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/1440
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"