Запис Детальніше

Методичні вказівки до організації лабораторних, практичних занять та самостійної роботи за темою "Кінетика електролітичного виділення кисню"

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до організації лабораторних, практичних занять та самостійної роботи за темою "Кінетика електролітичного виділення кисню"
 
Creator Сахненко, Микола Дмитрович
Штефан, Вікторія Володимирівна
Волобуєв, Максим Миколайович
Ведь, Марина Віталіївна
 
Subject перенапруга кисню
рівняння Тафеля
струм обміну
коефіцієнт переносу
механізм анодного процесу
анодний процес
 
Description Метою лабораторної роботи "Кінетика електролітичного виділення кисню" за програмою навчального курсу "Теоретичні основи хімії рідкісних розсіяних елементів та матеріалів на їх основі" для студентів спеціальності "Хімічна технологія рідкісних розсіяних елементів та матеріалів на їх основі" денної та заочної форм навчання є ознайомлення з механізмом
електрохімічного виділення кисню на різних металах, сплавах та металоксидних системах і встановлення кінетичних характеристик електродних реакцій
 
Date 2013-07-26T12:31:07Z
2013-07-26T12:31:07Z
2010
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки до організації лабораторних, практичних занять та самостійної роботи за темою "Кінетика електролітичного виділення кисню" : для студ. спец. "Хімічна технологія рідкісних розсіяних елементів та матеріалів на їх основі" денної та заочної форм навч. / уклад. М. Д. Сахненко [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2010. – 32 с.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/1442
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"