Запис Детальніше

Методичні вказівки до організації лабораторних, практичних занять та самостійної роботи за темою "Визначення швидкості корозії методом поляризаційного опору"

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до організації лабораторних, практичних занять та самостійної роботи за темою "Визначення швидкості корозії методом поляризаційного опору"
 
Creator Сахненко, Микола Дмитрович
Штефан, Вікторія Володимирівна
Ведь, Марина Віталіївна
 
Subject теорія компромісного потенціалу
теорія локальних елементів
деполяризатори
компромісний потенціал
метод екстраполяції
поляризаційний опір
метод поляризаційного опору
моніторинг корозії
сповільнена рекомбінація
механізм сповільненого розряду
пітинговий показник
депасиватори
активатори
 
Description Метою лабораторної роботи "Визначення швидкості корозії методом поляризаційного опору" за програмою навчальних курсів "Хімічний опір матеріалів та захист від корозії" для студентів спеціальності "Технічна електрохімія", "Хімічна технологія рідкісних розсіяних елементів і матеріалів на їх основі" та "Прикладне матеріалознавство" денної та заочної форм навчання є ознайомлення з сучасними уявленнями щодо механізму електрохімічної корозії та способів визначення її швидкості
 
Date 2013-07-29T13:49:57Z
2013-07-29T13:49:57Z
2007
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки до організації лабораторних, практичних занять та самостійної роботи за темою "Визначення швидкості корозії методом поляризаційного опору" : для студ. спец. "Технічна електрохімія", "Хімічна технологія рідкісних розсіяних елементів і матеріалів на їх основі" та "Прикладне матеріалознавство" денної і заочної форм навч. / уклад. М. Д. Сахненко, В. В. Штефан, М. В. Ведь. – Харків : НТУ "ХПІ", 2007. – 48 с.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/1461
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"