Запис Детальніше

Аналіз термінологічної системи дослідження проблеми формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції

Zhytomyr State University Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/20446/
 
Title Аналіз термінологічної системи дослідження проблеми формування професійної
компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції
 
Creator Мельник, О. Ф.
 
Subject LB Theory and practice of education
 
Description У статті проаналізовано та уточнено базові поняття дослідження: ''розвиток'', ''формування
особистості'', ''виховання''; визначено сутність категорії ''формування професійної
компетентності техніка-технолога виробництва харчової продукції''. Проведено контент-аналіз
понять ''компетенція'' та ''компетентність'', проаналізовано зміст категорії ''професійна
компетентність'' та визначено суть поняття ''професійна компетентність техніків-технологів
виробництва харчової продукції''.
 
Publisher Вид-во ЖДУ ім. І.Франка
 
Date 2015
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/20446/1/138-142.pdf
Мельник, О. Ф. (2015) Аналіз термінологічної системи дослідження проблеми формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка (4 (82)). pp. 138-142. ISSN 2076-6173