Принципи формування цінової політики «віртуальних» підприємств ресторанного бізнесу
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Принципи формування цінової політики «віртуальних» підприємств ресторанного бізнесу
|
|
Creator |
Карпенко, Юрій Вікторович
Зорін, Віталій Ігорович |
|
Subject |
ціна
цінова політика підприємства ресторанного бізнесу управління ціноутворенням |
|
Description |
Розглянуто принципи формування цінової політики підприємств ресторанного бізнесу з метою прийняття стратегічних маркетингових рішень у сучасних умовах господарювання.
- - |
|
Publisher |
Київський національний лінгвістичний університет
|
|
Date |
2015-01-25T19:49:54Z
2015-01-25T19:49:54Z 2014-11-27 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Управлінські науки в сучасному світі: матеріали І Наукової міжнародної конференції на честь д. е. н., проф. Шкітіної М. І. (м. Київ, 27 листопада 2014 р.). – К.: КНЛУ, 2014. – С. 66-67.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2344 |
|
Language |
ua
|
|
Relation |
-;
|
|