Запис Детальніше

Children's creative konstruktolohiya as a therapeutic agent

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/14041/
 
Title Children's creative konstruktolohiya as a therapeutic agent
Дитяча творча конструктологія як терапевтичний засіб
Детская творческая конструктология как терапевтическое средство
 
Creator Біла, Ірина Миколаївна
 
Subject Навчально-методичні посібники
 
Description Методичний посібник, підготовлений науковцями Інституту психології імені Г. С. Костюка із залученням фахівців з інших науково-практичних центрів, присвячений проблемі психологічної допомоги дітям, які постраждали внаслідок кризових, травмівних подій в Україні. В розділах посібника характеризується проблема “діти і стрес”; подаються психотерапевтичні методи і техніки, які показали свою ефективність у роботі з травмованими дітьми і які в цілому складають певний комплекс; висвітлюється проблема психогігієни фахівців у роботі з травмованими дітьми.
Посібник адресується насамперед дитячим психологам-косультантам, психотерапевтам, шкільним психологам, соціальним педагогам, що отримали додаткову підготовку з кризового консультування. Разом з тим він буде цікавим і корисним також фахівцям інших “помічних” професій, представникам громадських і волонтерських організацій – усім, хто зайнятий у сфері психологічної, медичної і соціальної допомоги постраждалим дітям.
Методическое пособие, подготовленное учеными Института психологии имени Г. С. Костюка с привлечением специалистов из других научно-практических центров, посвящено проблеме психологической помощи детям, пострадавшим в результате кризисных, травматичными событий в Украине. В разделах пособия характеризуется проблема "дети и стресс"; подаются психотерапевтические методы и техники, которые показали свою эффективность в работе с травмированными детьми и которые в целом составляют определенный комплекс; освещается проблема психогигиены специалистов в работе с травмированными детьми.
Пособие адресуется прежде всего детским психологам-консультантам, психотерапевтам, школьным психологам, социальным педагогам, получили дополнительную подготовку из кризисного консультирования. Вместе с тем он будет интересным и полезным также специалистам других профессий, представителям общественных и волонтерских организаций - всем, кто занят в сфере психологической, медицинской и социальной помощи пострадавшим детям.
 
Publisher ФОП Рогальська І.О.
 
Contributor Кісарчук, Зоя Григорівна
 
Date 2015
 
Type Розділ підручника/навчального посібника
PeerReviewed
 
Format text
 
Language ru
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/14041/1/1_1447345103.pdf
Біла, Ірина Миколаївна (2015) Дитяча творча конструктологія як терапевтичний засіб In: Психологічна допомога дітям у кризових ситуаціях: методи і техніки. ФОП Рогальська І.О., Вінниця, с. 171-186. ISBN 978-617-71-71-46-0