Запис Детальніше

До питання трудових правовідносин службовців правоохоронних органів

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title До питання трудових правовідносин службовців правоохоронних органів
 
Creator Міхалєв, Анатолій Семенович
Михалев, Анатолий Семенович
Mikhaliev, Anatolii Semenovych
 
Subject трудові правовідносини
трудовые правоотношения
employment relationship
 
Description Теорія трудових правовідносин достатньо докладно розроблена у вітчизняній юридичній літературі. Так, у радянський період було здійснено декілька монографічних досліджень проблем трудових правовідносин. Першим з таких досліджень була монографія М.Г. Александрова «Трудове правовідношення» (1948 р.) У подальшому проблеми трудових правовідносин досліджували вчені Л.Я. Гінцбург, С.О. Іванов, Р.З. Лівшиць, О.І. Процевський, В.М. Скобелкін та ін.
Трудовим правовідносинам присвячений розділ 3 підручника «Трудове право України» за ред. П.Д. Пилипенка.
Але аналіз наукових пошуків у даній сфері свідчить про те, що проблематика трудових правовідносин досліджувалася переважно у загальному плані, де дослідженню трудових правовідносин окремих категорій працівників не завжди приділялася достатня увага, зокрема це стосується проблематики трудових правовідносин службовців правоохоронних органів.
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2012-02-20T11:31:17Z
2012-02-20T11:31:17Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Міхалєв, А.С. До питання трудових правовідносин службовців правоохоронних органів [Текст] / А.С. Міхалєв // Науково-теоретична конференція викладачів, аспірантів, співробітників та студентів юридичного факультету : тези доповідей: у 3-х ч., Суми, 20 квітня 2011 р. / Відп. за вип.: С.І. Дегтярьов, В.І. Горевий. — Суми : СумДУ, 2011. — Ч.2. — С. 104-106.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/24385
 
Language uk