Запис Детальніше

До питання енергоефективності теплообмінних процесів у рідкофазних середовищах харчових технологій

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title До питання енергоефективності теплообмінних процесів у рідкофазних середовищах харчових технологій
 
Creator Білонога, Ю. Л.
Білонога, Д. М.
Максисько, О. Р.
Бухкало, Світлана Іванівна
 
Subject продукти харчування
енергоефективність
харчові технології
тепломасообмін
економіка України
пастеризація
 
Description The algorithm for the calculation of the heat–exchange equipments of the food manufactures with the consideration of the thermal resistanse of the border laminar layers was proposed. The formula for the
calculation of the universal coefficient of the heat transmission in the heat–exchange equipment, which consider the thermal resistanse of the border laminar layers was analysed. The moderenize heat calculation of the heat–exchanger equipments is presented. It was shown, that forses of the surfase strain of the heat bearers are prevailed in the border laminar layer and that is why the surfase cr iterion is expedient.
 
Date 2013-09-04T10:46:05Z
2013-09-04T10:46:05Z
2010
 
Type Article
 
Identifier До питання енергоефективності теплообмінних процесів у рідкофазних середовищах харчових технологій / Ю. Л. Білонога [та ін.] // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2010. - № 3. - С. 9-17.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/1975
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"