Запис Детальніше

Інтерфейс обміну даних у середовищі Matlab Simulink для математичного моделювання робочих процесів у гідроприводі, чутливому до навантаження

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інтерфейс обміну даних у середовищі Matlab Simulink для математичного моделювання робочих процесів у гідроприводі, чутливому до навантаження
 
Creator Петров, О.В.
Козлов, Л.Г.
Лозовський, С.М.
Дроздов, О.С.
 
Subject гідропривод
гідророзподільник
робочі процеси
гидропривод
гидрораспределитель
рабочие процессы
hydraulic drive
directional control valve
working processes
математична
модель
комп’ютерна програма
математическая модель
компьютерная программа
mathematical
model
software program
 
Description Розроблена програма, в якій реалізовано інтерфейс обміну даних, що дозволяє моделювати робочі процеси у гідроприводі, чутливому до навантаження на базі мультирежимного гідророзподільника, а також досліджувати вплив параметрів гідроприводу на його характеристики.
Разработана программа, в которой реализован интерфейс обмена данных, что позволяет моделировать рабочие процессы в гидроприводе, чувствительном к нагрузке на базе мультирежимного гидрораспределителя, а также исследовать влияние параметров гидропривода на его характеристики.
The program that implements data exchange interface is developed, which enables simulation of working processes in LS hydraulic drive based on multimode directional control valve as well as investigation of the hydraulic drive parameters influence on its characteristics.
 
Publisher Вид-во СумДУ
 
Date 2012-02-22T06:33:33Z
2012-02-22T06:33:33Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Інтерфейс обміну даних у середовищі Matlab Simulink для математичного моделювання робочих процесів у гідроприводі, чутливому до навантаження [Текст] / О.В. Петров, Л.Г. Козлов, С.М. Лозовський, О.С. Дроздов // Вісник Сумського державного університету. Серія Технічні науки. — 2011. — №3. — С. 103-110.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/24411
 
Language uk