Запис Детальніше

Вивчення процесу фазових перетворень гідгоакустично обробленого оклестеризованого кукурудзяного крохмалю

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення процесу фазових перетворень гідгоакустично обробленого оклестеризованого кукурудзяного крохмалю
 
Creator Слободнюк, Р. Є.
Прасол, Д. Ю.
 
Subject оклейстеризована крохмальна дисперсія
гідроакустичний вплив
роторно-імпульсний апарат
процес диспергування
converted into paste starch dispersion
influence of sonar
corn starch
rotary-pulse unit
 
Description Розглянуто наслідки механічної дії на оклейстеризовану дисперсію кукурудзяного крохмалю. Оклейтеризовану дисперсію кукурудзяного крохмалю із заданими фізико-хімічними та функціонально-технологічними властивостями отримують з метою використання в технології десертної продукції замість хімічно модифікованої крохмальної сировини
Results from a mechanical action are considered on paste of corn starch. Such geared-up raw material with the set physical, chemical, functional and technological properties is got with an aim by the uses in technology dessert products instead of the chemically modified starched raw material
 
Date 2014-03-12T12:58:26Z
2014-03-12T12:58:26Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Слободнюк Р. Є. Вивчення процесу фазових перетворень гідгоакустично обробленого оклестеризованого кукурудзяного крохмалю / Р. Є. Слободнюк, Д. Ю. Прасол // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 70 (1043). – С. 136-141.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4706
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"