Вивчення процесу фазових перетворень гідгоакустично обробленого оклестеризованого кукурудзяного крохмалю
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення процесу фазових перетворень гідгоакустично обробленого оклестеризованого кукурудзяного крохмалю
|
|
Creator |
Слободнюк, Р. Є.
Прасол, Д. Ю. |
|
Subject |
оклейстеризована крохмальна дисперсія
гідроакустичний вплив роторно-імпульсний апарат процес диспергування converted into paste starch dispersion influence of sonar corn starch rotary-pulse unit |
|
Description |
Розглянуто наслідки механічної дії на оклейстеризовану дисперсію кукурудзяного крохмалю. Оклейтеризовану дисперсію кукурудзяного крохмалю із заданими фізико-хімічними та функціонально-технологічними властивостями отримують з метою використання в технології десертної продукції замість хімічно модифікованої крохмальної сировини
Results from a mechanical action are considered on paste of corn starch. Such geared-up raw material with the set physical, chemical, functional and technological properties is got with an aim by the uses in technology dessert products instead of the chemically modified starched raw material |
|
Date |
2014-03-12T12:58:26Z
2014-03-12T12:58:26Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Слободнюк Р. Є. Вивчення процесу фазових перетворень гідгоакустично обробленого оклестеризованого кукурудзяного крохмалю / Р. Є. Слободнюк, Д. Ю. Прасол // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 70 (1043). – С. 136-141.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4706 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
НТУ "ХПІ"
|
|