Значення поліненасичених жирних кислот стевії у харчових продуктах спеціального призначення
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Значення поліненасичених жирних кислот стевії у харчових продуктах спеціального призначення
|
|
Creator |
Кузнєцова, І. В.
|
|
Subject |
раціональне харчування
збереження здоров’я категорії людей ПНЖК |
|
Description |
Раціональне харчування один із основних чинників збереження здоров’я нації. У даному розрізі набуває особливого значення збалансованість харчових продуктів призначених для певної категорії людей. У статті розглянуто можливість використання поліненасичених жирних кислот у споживанні людям хворих на різні форми цукрового діабету або ожиріння. На сьогодні ПНЖК стевії не вивчені на достатньому рівні. Проте, у США вже здійснюються дослідження щодо використання речовин дитерпенових глікозидів та ПНЖК у спеціалізованому харчуванні військових.
|
|
Date |
2014-07-15T10:42:57Z
2014-07-15T10:42:57Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кузнєцова І. В. Значення поліненасичених жирних кислот стевії у харчових продуктах спеціального призначення / І. В. Кузнєцова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 17. – С. 114-117.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7583 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
НТУ "ХПІ"
|
|