Запис Детальніше

Значення поліненасичених жирних кислот стевії у харчових продуктах спеціального призначення

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Значення поліненасичених жирних кислот стевії у харчових продуктах спеціального призначення
 
Creator Кузнєцова, І. В.
 
Subject раціональне харчування
збереження здоров’я
категорії людей
ПНЖК
 
Description Раціональне харчування один із основних чинників збереження здоров’я нації. У даному розрізі набуває особливого значення збалансованість харчових продуктів призначених для певної категорії людей. У статті розглянуто можливість використання поліненасичених жирних кислот у споживанні людям хворих на різні форми цукрового діабету або ожиріння. На сьогодні ПНЖК стевії не вивчені на достатньому рівні. Проте, у США вже здійснюються дослідження щодо використання речовин дитерпенових глікозидів та ПНЖК у спеціалізованому харчуванні військових.
 
Date 2014-07-15T10:42:57Z
2014-07-15T10:42:57Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Кузнєцова І. В. Значення поліненасичених жирних кислот стевії у харчових продуктах спеціального призначення / І. В. Кузнєцова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 17. – С. 114-117.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7583
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"