Визначення електропровідних властивостей січеної м'ясної маси
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення електропровідних властивостей січеної м'ясної маси
|
|
Creator |
Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В. Шевченко, А. О. |
|
Subject |
експериментальні дослідження
кулінарна продукція м'ясні маси напівфабрикат |
|
Description |
Стаття містить результати експериментальних досліджень по визначенню електропровідних властивостей кулінарної продукції на основі січених м'ясних мас в залежності від компонентного складу, кратності подрібнення та прикладеного тиску. Наведено розрахункові результати електропровідності натуральної січеної м'ясної маси від лінійних розмірів напівфабрикатів.
The article contains the results of experimental researches on determination of electro-conductivity properties of culinary products on the basis of the chopped meat masses depending on component composition, multipleness of growing and attached pressure shallow. Brought the calculation results over of electro-conductivity of the natural chopped meat mass from the linear sizes of ready-to-cook foods. |
|
Date |
2014-07-15T10:56:47Z
2014-07-15T10:56:47Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Михайлов В. М. Визначення електропровідних властивостей січеної м'ясної маси / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 17. – С. 122-128.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7585 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
НТУ "ХПІ"
|
|