Запис Детальніше

Юбгрунтування способу введення концентратів тваринних білків до складу борошняних сумішей

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Юбгрунтування способу введення концентратів тваринних білків до складу борошняних сумішей
 
Creator Сафонова, О. М.
Теймурова, А. Т.
Дугіна, К. В.
Головко, І. О.
 
Subject концентрати тваринних білків
оптичні властивості білкових розчинів
ефект Тіндаля
стійкість розчинів
functional animal proteins
 
Description В статті розглянуто актуальність використання тваринних білків в продуктах переробки зерна. Досліджено оптичні властивості та стійкість розчинів концентратів тваринних білків. Обґрунтовано спосіб введення добавок в сухому вигляді.
The relevance of animal proteins in grain processing products is considered in the paper. The optical properties and stability of functional animal proteins’ solutions were studied. The method of additives use in a dry form was substantiated.
 
Date 2014-07-15T11:02:56Z
2014-07-15T11:02:56Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Сафонова О. М. Обгрунтування способу введення концентратів тваринних білків до складу борошняних сумішей / О. М. Сафонова, А. Т. Теймурова, К. В. Дугіна, І. О. Головко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 17. – С. 117-122.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7586
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"