Використання поліпшувачів для регулювання якості хлібобулочних виробів
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання поліпшувачів для регулювання якості хлібобулочних виробів
|
|
Creator |
Сафонова, О. М.
Гавриш, Т. В. |
|
Subject |
клейковина
пшеничне борошно формостійкість поліпшуючі добавки |
|
Description |
Показано можливість поліпшення формостійкості хлібобулочних виробів зі слабкого пшеничного борошна за додавання поліпшуючих добавок. Рекомендовано раціональні концентрації поліпшуючих добавок. Розглянуто питання використання поліпшувачів у технології хлібобулочних виробів за будь-яким способом тістоприготування.
The possibility of improving the shape stability of bakery products from a weak flour making improving additives. Recommended improving the rational concentration of additives. The question of the use of enhancers in the technology of bakery products in any way prepare the dough. |
|
Date |
2014-07-15T11:07:50Z
2014-07-15T11:07:50Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сафонова О. М. Використання поліпшувачів для регулювання якості хлібобулочних виробів / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 17. – С. 110-114.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7587 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
НТУ "ХПІ"
|
|