Запис Детальніше

Використання поліпшувачів для регулювання якості хлібобулочних виробів

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання поліпшувачів для регулювання якості хлібобулочних виробів
 
Creator Сафонова, О. М.
Гавриш, Т. В.
 
Subject клейковина
пшеничне борошно
формостійкість
поліпшуючі добавки
 
Description Показано можливість поліпшення формостійкості хлібобулочних виробів зі слабкого пшеничного борошна за додавання поліпшуючих добавок. Рекомендовано раціональні концентрації поліпшуючих добавок. Розглянуто питання використання поліпшувачів у технології хлібобулочних виробів за будь-яким способом тістоприготування.
The possibility of improving the shape stability of bakery products from a weak flour making improving additives. Recommended improving the rational concentration of additives. The question of the use of enhancers in the technology of bakery products in any way prepare the dough.
 
Date 2014-07-15T11:07:50Z
2014-07-15T11:07:50Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Сафонова О. М. Використання поліпшувачів для регулювання якості хлібобулочних виробів / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 17. – С. 110-114.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7587
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"