Зміни ліпідного складу пшениці та супутніх речовин при пророщуванні
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зміни ліпідного складу пшениці та супутніх речовин при пророщуванні
|
|
Creator |
Арутюнян, Т. В.
Гладкий, Федір Федорович Данилова, Людмила Андріївна |
|
Subject |
кислотне число
йодне число каротиноїди вітамін Е acid value iodine value carotenoids |
|
Description |
Наведено дані щодо розробки технології пророщування зерен пшениці і вмісту ліпідів. Досліджено зміну кислотних і йодних чисел під час пророщування. Визначено залежність вмісту каротиноїдів від часу пророщування і встановлена залежність вмісту вітаміну Е в процесі пророщування зерен пшениці.
The data on the development of technology for the wheat grains germination and lipid con-tent. The changes in the acid and iodine numbers in germination are studied. The dependence of the carotenoid content of the germination time and the dependence of vitamin E in the process of wheat grains germination. |
|
Date |
2014-07-18T06:24:31Z
2014-07-18T06:24:31Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Арутюнян Т. В. Зміни ліпідного складу пшениці та супутніх речовин при пророщуванні / Т. В. Арутюнян, Ф. Ф. Гладкий, Л. А. Данилова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 55 (1028). – С. 104-112.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7705 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
НТУ "ХПІ"
|
|