Запис Детальніше

Зміни ліпідного складу пшениці та супутніх речовин при пророщуванні

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміни ліпідного складу пшениці та супутніх речовин при пророщуванні
 
Creator Арутюнян, Т. В.
Гладкий, Федір Федорович
Данилова, Людмила Андріївна
 
Subject кислотне число
йодне число
каротиноїди
вітамін Е
acid value
iodine value
carotenoids
 
Description Наведено дані щодо розробки технології пророщування зерен пшениці і вмісту ліпідів. Досліджено зміну кислотних і йодних чисел під час пророщування. Визначено залежність вмісту каротиноїдів від часу пророщування і встановлена залежність вмісту вітаміну Е в процесі пророщування зерен пшениці.
The data on the development of technology for the wheat grains germination and lipid con-tent. The changes in the acid and iodine numbers in germination are studied. The dependence of the carotenoid content of the germination time and the dependence of vitamin E in the process of wheat grains germination.
 
Date 2014-07-18T06:24:31Z
2014-07-18T06:24:31Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Арутюнян Т. В. Зміни ліпідного складу пшениці та супутніх речовин при пророщуванні / Т. В. Арутюнян, Ф. Ф. Гладкий, Л. А. Данилова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 55 (1028). – С. 104-112.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7705
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"