Запис Детальніше

Теорія і практика сучасної європейської політики безпеки: приклад Польщі

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теорія і практика сучасної європейської політики безпеки: приклад Польщі
 
Creator Тимків, Я. І.
 
Subject Міжнародні відносини
ЄС
Безпека
Польща
 
Description На прикладі Республіки Польщі проаналізовано особливості політики національної безпеки держави з урахуванням геополітичної ситуації, зростання впливу на безпеку невійськового фактора, загроз і викликів нового типу та їх щораз більшої взаємозалежності. Акцентовано на нерозривному зв’язку національної та міжнародної безпеки при концептуальному формуванні зовнішньої та безпекової політики держави за умов глобалізації. Досліджено вплив найактуальніших загроз і викликів нового типу та принципи реалізації політики національної безпеки РП щодо їх нейтралізації. Під час дослідження тенденцій
змін у формуванні політики безпеки РП наголошується на зростанні значення зовнішньополітичного аспекту національної безпеки. Аналізуються зовнішньополітичні особливості реалізації політики безпеки РП за умов розвитку європейської та євроатлантичної систем безпеки.
 
Date 2012-02-23T10:07:27Z
2012-02-23T10:07:27Z
2011
 
Type Book
 
Identifier Тимків Я. Теорія і практика сучасної європейської політики безпеки: приклад Польщі : навчальний посібник / Я. Тимків. – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2011. – 224 с.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/11535
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Львівської політехніки