Запис Детальніше

Соіммобілізація амілолітичних ферментів – амілаз та глюкоамілаз на катіонактивних смолах КУ-2-8 для повного гідролізу крохмалю та декстринів

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Соіммобілізація амілолітичних ферментів – амілаз та глюкоамілаз на катіонактивних смолах КУ-2-8 для повного гідролізу крохмалю та декстринів
 
Creator Омельченко, В. С.
Кричковська, Лідія Василівна
 
Subject харчова промисловість
іммобілізація ферментів
стабільність кінцевого продукту
декрохмалізація соку
катіонобмінні смоли
адсорбція
десорбція
біокаталізатор
 
Description Проведено досліди щодо іммобілізації та підвищення стабільності препаратів амілолітичних ферментів для декрохмалізації яблучного відновленого соку та ультра фільтрованого концентрату. Було досліджено параметри операційних умов роботи ферменту ,
іммобілізованого на носіях, котрі мають найбільше значення у промислових умовах.
The investigations of immobilization and increasing of amylolityc ferments preparations stability for starch hydrolysis in apple renewed juice and ultrafiltrated concentrate. The parameters of operational conditions of ferment activity immobilized on the carriers that have got the most importance in industrial conditions.
 
Date 2014-12-16T13:02:59Z
2014-12-16T13:02:59Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Омельченко В. С. Соіммобілізація амілолітичних ферментів – амілаз та глюкоамілаз на катіонактивних смолах КУ-2-8 для повного гідролізу крохмалю та декстринів / В. С. Омельченко, Л. В. Кричковська // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2011. – № 9. – С. 13-17.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/10902
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"