Запис Детальніше

Кінетика і термодинаміка реакції амідування кукурудзяної олії діетаноламіном

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кінетика і термодинаміка реакції амідування кукурудзяної олії діетаноламіном
 
Creator Мельник, Анатолій Павлович
Матвєєва, Тетяна Вікторівна
Григорова, Г. В.
Марценюк, Т. І.
 
Subject моноацилгліцерини
діацилгліцерини
триацилгліцерин
кінетична модель
kinetic
thermodynamic
 
Description Досліджено реакцію амідування кукурудзяної олії діетаноламіном при температурах 433 – 473 К і мольних відношеннях реагентів 1 : 1, 1 : 2, 1 : 3. Знайдено кінетичні та термодинамічні параметри реакції. Запропоновано кінетичну модель реакції. Оцінено похибку розрахунків за даною кінетичною моделлю.
The reaction of amidation of corn oil by diethanolamine have been investigated under temperatures 433 – 473 K and molar ratios 1 : 1, 1 : 2, 1 : 3. The kinetic and thermodynamic parameters of the reaction have been found. A kinetic model of the reaction has been proposed. The error of calculations by this kinetic model has been estimated.
 
Date 2015-01-09T08:04:40Z
2015-01-09T08:04:40Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Кінетика і термодинаміка реакції амідування кукурудзяної олії діетаноламіном / А. П. Мельник [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 50 (956). – С. 91-95.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/11213
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"