Дослідження білкових продуктів із ядра насіння соняшнику
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження білкових продуктів із ядра насіння соняшнику
|
|
Creator |
Литвиненко, Олена Анатоліївна
|
|
Subject |
екстракція
фізико-хімічні показники функціонально-технологічні властивості extraction composition functional-technological properties |
|
Description |
В статті представлено дані щодо отримання білкових продуктів із ядра насіння соняшнику. Досліджено склад, фізико-хімічні показники та функціонально-технологічні властивості отриманих білкових продуктів, а саме водо- і жироутримувальну, жироемульгувальну та піноутворювальну здатності, а також стабільність емульсії та піни.
The article presents data on the obtaining the protein products of the kernel of sunflower seeds. The composition, physical-chemical and functional-technological properties of the protein products have been investigated, namely, water- and oil-retaining, oil-emulsifying and foaming properties and the stability of emulsions and foams. |
|
Date |
2015-01-22T14:11:51Z
2015-01-22T14:11:51Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Литвиненко О. А. Дослідження білкових продуктів із ядра насіння соняшнику / О. А. Литвиненко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 66 (972). – С. 130-134.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/12151 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
НТУ "ХПІ"
|
|