Запис Детальніше

Дослідження білкових продуктів із ядра насіння соняшнику

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження білкових продуктів із ядра насіння соняшнику
 
Creator Литвиненко, Олена Анатоліївна
 
Subject екстракція
фізико-хімічні показники
функціонально-технологічні властивості
extraction
composition
functional-technological properties
 
Description В статті представлено дані щодо отримання білкових продуктів із ядра насіння соняшнику. Досліджено склад, фізико-хімічні показники та функціонально-технологічні властивості отриманих білкових продуктів, а саме водо- і жироутримувальну, жироемульгувальну та піноутворювальну здатності, а також стабільність емульсії та піни.
The article presents data on the obtaining the protein products of the kernel of sunflower seeds. The composition, physical-chemical and functional-technological properties of the protein products have been investigated, namely, water- and oil-retaining, oil-emulsifying and foaming properties and the stability of emulsions and foams.
 
Date 2015-01-22T14:11:51Z
2015-01-22T14:11:51Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Литвиненко О. А. Дослідження білкових продуктів із ядра насіння соняшнику / О. А. Литвиненко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 66 (972). – С. 130-134.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/12151
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"