Запис Детальніше

Оцінювання інноваційної сприйнятливості до технологій енергозбереження підприємств олійно-жирового виробництва

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінювання інноваційної сприйнятливості до технологій енергозбереження підприємств олійно-жирового виробництва
 
Creator Попов, Микола Олексійович
 
Subject конкурентоспроможність
оцінка
нововведення
традиційні енергоресурси
competitiveness
innovation susceptibility
energy saving technology
assessment
oil and fat production
 
Description В даній статті запропоновано поняття «інноваційна сприйнятливість підприємства до технологій енергозбереження» та виокремлено її рівні. Сформовано методичний підхід щодо оцінювання
інноваційної сприйнятливості до технологій енергозбереження підприємств на основі індексу
стабілізації темпів енерговитрат та індексу фактичної інноваційної сприйнятливості до
потенційного типового переліку енергозберігаючих технологій в олійно-жировому виробництві.
In this paper we propose the concept of "enterprise innovation susceptibility to energy saving technologies" and highlighted its levels. Formed a methodical approach to the evaluation of innovative energysaving
technologies susceptibility to enterprises on the basis of the rate of stabilization of the energy index and
the index of actual innovation susceptibility to potential model lists of energy-saving technologies in the oil and
fat production.
 
Date 2015-04-06T11:08:33Z
2015-04-06T11:08:33Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Попов М. О. Оцінювання інноваційної сприйнятливості до технологій енергозбереження підприємств олійно-жирового виробництва / М. О. Попов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Технiчний прогрес та ефективнiсть виробництва. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 65 (1107). – С. 64-69.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/13986
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"