Запис Детальніше

Становлення та розвиток наукового товариства курсантів і студентів у Національному університеті цивільного захисту України в кінці ХХ – на початку ХХІ століть

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Становлення та розвиток наукового товариства курсантів і студентів у Національному університеті цивільного захисту України в кінці ХХ – на початку ХХІ століть
 
Creator Тарадуда, Д. В.
 
Subject пожежна безпека
науково-дослідна робота
НУЦЗУ
курсанти
fire safety
research work
 
Description У статті висвітлено ретроспективу організаційного процесу становлення та розвитку наукового товариства курсантів і студентів та його роль у розвитку науково-технічного потенціалу вищої школи пожежного профілю.
The purpose of this article is to explain the process of the formation of scientific societies cadets and students in NUCDU and its role in the development of scientific and technical potential of the higher school fire type.
 
Date 2015-06-19T08:10:25Z
2015-06-19T08:10:25Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Тарадуда Д. В. Становлення та розвиток наукового товариства курсантів і студентів у Національному університеті цивільного захисту України в кінці ХХ – на початку ХХІ століть / Д. В. Тарадуда // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Історія науки і техніки. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 59 (1101). – С. 144-154.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/15429
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"