Запис Детальніше

Щодо амідування кукурудзяної олії

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Щодо амідування кукурудзяної олії
 
Creator Мельник, Анатолій Павлович
Матвєєва, Т. В.
Григорова, Г. В.
 
Subject триацилгліцерин
поверхнево-активні речовини
тваринні жири
хромотографія
 
Description Досліджено реакцію амідування кукурудзяної олії діетаноламіном при температурах 433 – 473 К і мольних відношеннях 1 : 1, 1 : 2, 1 : 3. Методом тонкошарової хроматографії встановлено компонентний склад реакційної суміші. За рівняннями матеріального балансу розраховано зміни вмісту компонентів реакційної маси.
The reaction of amidation of corn oil by diethanolamine under temperatures 433 – 473 K and molar ratios 1 : 1, 1 : 2, 1 : 3. Component content of reaction mixture founded by thin-layer chromatography. Changes of component composition of reaction masses calculated by the equations of material balance.
 
Date 2015-07-01T10:10:09Z
2015-07-01T10:10:09Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Мельник А. П. Щодо амідування кукурудзяної олії / А. П. Мельник, Т. В. Матвєєва, Г. В. Григорова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2011. – № 58. – С. 44-48.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/15592
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"