Щодо амідування кукурудзяної олії
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Щодо амідування кукурудзяної олії
|
|
Creator |
Мельник, Анатолій Павлович
Матвєєва, Т. В. Григорова, Г. В. |
|
Subject |
триацилгліцерин
поверхнево-активні речовини тваринні жири хромотографія |
|
Description |
Досліджено реакцію амідування кукурудзяної олії діетаноламіном при температурах 433 – 473 К і мольних відношеннях 1 : 1, 1 : 2, 1 : 3. Методом тонкошарової хроматографії встановлено компонентний склад реакційної суміші. За рівняннями матеріального балансу розраховано зміни вмісту компонентів реакційної маси.
The reaction of amidation of corn oil by diethanolamine under temperatures 433 – 473 K and molar ratios 1 : 1, 1 : 2, 1 : 3. Component content of reaction mixture founded by thin-layer chromatography. Changes of component composition of reaction masses calculated by the equations of material balance. |
|
Date |
2015-07-01T10:10:09Z
2015-07-01T10:10:09Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мельник А. П. Щодо амідування кукурудзяної олії / А. П. Мельник, Т. В. Матвєєва, Г. В. Григорова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2011. – № 58. – С. 44-48.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/15592 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
НТУ "ХПІ"
|
|