Дослідження надмолекулярної структури модельних розчинів харчових речовин
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження надмолекулярної структури модельних розчинів харчових речовин
|
|
Creator |
Кузнецова, Т. О.
Перцевий, М. Ф Журавльов, С. В. |
|
Subject |
молочно-рослинні продукти
сир кисломолочний нежирний соняшникове насіння концентрат ядра драглеутворення |
|
Description |
В статті наведено результати досліджень надмолекулярної структури модельних розчинів складових речовин нового продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного з використанням концентрату ядра соняшникового насіння. Зроблені висновки стосовно механізму драглеутворення в цих системах.
In article the results of investigation of supermolecular structure of the model solutions of substances, that are included in the new product structured on the basis of lactic acid non-fat curd with used sunflower seeds concentrate, are presented. Conclusions about the mechanism of gelation in these systems be presented. |
|
Date |
2015-07-08T07:26:57Z
2015-07-08T07:26:57Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кузнецова Т. О. Дослідження надмолекулярної структури модельних розчинів харчових речовин / Т. О. Кузнецова, М. Ф. Перцевий, С. В. Журавльов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Хімія, хімічна технологія та екологія. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2011. – № 65. – С. 93-98.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/15873 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
НТУ "ХПІ"
|
|