Дослідження мікробіологічних показників жирових систем, збагачених діацилгліцеринами
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження мікробіологічних показників жирових систем, збагачених діацилгліцеринами
|
|
Creator |
Некрасов, Павло Олександрович
|
|
Subject |
функціональні жирові продукти
харчові емульсії фізіологічно активні інгредієнти мікробіологічне псування продуктів інфекційні захворювання |
|
Description |
В роботі досліджено стійкість до мікробіологічного псування маргаринів та майонезів функціонального призначення. Встановлено, що термін зберігання жирових систем, збагачених діацилгліцеринами, в середньому на 20 % більше у порівнянні з аналогічними продуктами, виробленими на основі традиційних рецептур.
In presented work the resistance to microbial spoilage of functional margarines and mayonnaises was investigated. It is established that the shelf life of diacylglycerol-enriched fatty systems is, on average, 20 % more compared with similar products produced according to traditional recipes. |
|
Date |
2015-07-09T10:21:31Z
2015-07-09T10:21:31Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Некрасов П. О. Дослідження мікробіологічних показників жирових систем, збагачених діацилгліцеринами / П. О. Некрасов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Хімія, хімічна технологія та екологія. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2011. – № 65. – С. 151-155.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/15914 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
НТУ "ХПІ"
|
|