Запис Детальніше

Дослідження мікробіологічних показників жирових систем, збагачених діацилгліцеринами

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження мікробіологічних показників жирових систем, збагачених діацилгліцеринами
 
Creator Некрасов, Павло Олександрович
 
Subject функціональні жирові продукти
харчові емульсії
фізіологічно активні інгредієнти
мікробіологічне псування продуктів
інфекційні захворювання
 
Description В роботі досліджено стійкість до мікробіологічного псування маргаринів та майонезів функціонального призначення. Встановлено, що термін зберігання жирових систем, збагачених діацилгліцеринами, в середньому на 20 % більше у порівнянні з аналогічними продуктами, виробленими на основі традиційних рецептур.
In presented work the resistance to microbial spoilage of functional margarines and mayonnaises
was investigated. It is established that the shelf life of diacylglycerol-enriched fatty systems is, on average, 20 % more compared with similar products produced according to traditional recipes.
 
Date 2015-07-09T10:21:31Z
2015-07-09T10:21:31Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Некрасов П. О. Дослідження мікробіологічних показників жирових систем, збагачених діацилгліцеринами / П. О. Некрасов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Хімія, хімічна технологія та екологія. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2011. – № 65. – С. 151-155.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/15914
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"