Запис Детальніше

Використання загусників некрохмальної природи в рецептурі емульсійного продукту функціонального призначення

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання загусників некрохмальної природи в рецептурі емульсійного продукту функціонального призначення
The use of non-starch thickeners in nature emulsifying formulation of the product functionality
 
Creator Кричковська, Лідія Василівна
Анан'єва, Валерія Вікторівна
 
Subject харчові добавки
продукти харчування
харчова промисловість
низькокалорійний соус
емульсійний продукт
комплексний загусник
гелеутворювач
food supplements
functional foods
low-calorie sauce
emulsion product
complex thickener
gelling agent
 
Description Стаття присвячена експериментальному дослідженню застосування загусників некрохмальної природи у рецептурі низькокалорійного майонезу. Отримано діаграму залежності в'язкості емульсійного продукту від концентрації і співвідношення загусників, а також визначено концентрації загусників, при яких продукт має оптимальні показники в'язкості емульсії. Обгрунтовано доцільність використання загусників некрохмальної природи у виробництві низькокалорійного майонезу.
The problem of determining the composition of the complex nature of the non-starch thickener in the formulation of low-calorie mayonnaise. Obtained diagram of the viscosity of the emulsion product of the concentration and ratio of thickeners, and the thickeners have concentration at which the product has optimum emulsion viscosities. The expediency of use of non-starch thickeners nature in the production of low-calorie mayonnaise.
 
Date 2015-07-13T07:44:48Z
2015-07-13T07:44:48Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Кричковська Л. В. Використання загусників некрохмальної природи в рецептурі емульсійного продукту функціонального призначення / Л. В. Кричковська, В. В. Анан'єва // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2015. – № 7 (1116). – С. 83-88.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/15970
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher НТУ "ХПІ"