Запис Детальніше

Інформаційна технологія підвищення швидкодії автоматичного захисту компресора від помпажу на основі злиття даних (data fusion)

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інформаційна технологія підвищення швидкодії автоматичного захисту компресора від помпажу на основі злиття даних (data fusion)
 
Creator Семенцов, Г. Н.
Фешанич, Л. І.
 
Subject швидкодія
аналіз кластерний
агрегат газоперекачувальний
 
Description Обґрунтовано доцільність застосування новітніх методів злиття даних для вирішення науково-практичної проблеми автоматичного захисту компресора від помпажу, як явища, яке приводить до втрати працездатності газоперекачувального агрегату і має складний нелінійний характер. Доведено, що застосування інформаційної технології багатопараметричного злиття даних покращує продуктивність системи оцінювання поточних значень в декількох напрямках, таких як швидкодія, точність, надійність і робастність.
 
Date 2015-09-02T08:35:53Z
2015-09-02T08:35:53Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Семенцов Г. Н. Інформаційна технологія підвищення швидкодії автоматичного захисту компресора від помпажу на основі злиття даних (data fusion) / Г. Н. Семенцов, Л. І. Фешанич // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Механіко-технологічні системи та комплекси. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2015. – № 11 (1120). – С. 68-82.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/16480
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"