Запис Детальніше

Постановка задачі автоматичного управління сокоочисним відділенням цукрового виробництва

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Постановка задачі автоматичного управління сокоочисним відділенням цукрового виробництва
 
Creator Жученко, Анатолій Іванович
Міщенко, Катерина Юріївна
 
Subject критерій оптимального керування
обмеження
задача керування
sugar production
control problem
limit
 
Description В даній роботі проаналізовано техніко-економічні показники, які можуть бути використані як критерії оптимального керування сокоочисного відділення цукрового виробництва. Обрано та обґрунтовано критерій, який в більшій мірі характеризує роботу відділення та сформульовані обмеження як на якісні показники продукту, так і на керувальні дії. Визначена задача оптимального керування сокоочисного відділення цукрового заводу.
In the article it is analyzed a large number of works that focus on process automation of juice purifying section of sugar factory. Possible ways of forming optimality criterion, which showed its advantages and disadvantages, and limitations that help get products to the required quality are analyzed. The selected optimal criterion in the most fully includes the process parameters and the most important indicators of the juice quality in juice purifying section.
 
Date 2015-11-24T11:46:30Z
2015-11-24T11:46:30Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Жученко А. І. Постановка задачі автоматичного управління сокоочисним відділенням цукрового виробництва / А. І. Жученко, К. Ю. Міщенко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Механіко-технологічні системи та комплекси. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2015. – № 22 (1131). – С. 31-34.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18372
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"