Запис Детальніше

Визначення параметрів процесу ІЧ-смаження харчової сировини тваринного походження в умовах відкритого робочого простору

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення параметрів процесу ІЧ-смаження харчової сировини тваринного походження в умовах відкритого робочого простору
 
Creator Коренець, Юрій Миколайович
Никифоров, Радіон Петрович
 
Subject гриль
активний експеримент
ІЧ-обладнання
IR-treatment
grill
setting process
active experiment
 
Description Робота містить опис активного експерименту, проведеного для визначення оптимальних параметрів процесу ІЧ-смаження харчової сировини в умовах відкритого робочого простору. На підставі даних, отриманих в ході експерименту, сформульовано висновки, які мають практичну користь для проведення подальших наукових досліджень у даному напрямку та розробки рекомендацій для реального виробництва. Отримані емпіричні залежності дозволяють судити про вплив факторів, що досліджувалися, на параметри оптимізації.
The work contains the description of the active experiment that was conducted to determine the optimal process parameters infrared cooking raw food of animal origin in an open workspace. The article deals with the creation of experimental installation for research of infrared processing food for an open workspace. Courtesy scheme and description of experimental stand, how to measure and control process parameters, process the results. The results of experimental studies subjected to treatment using the apparatus of mathematical statistics and methods of planning an active factor experiment. Based on data collected during the experiment, formulated the conclusions that have practical benefits for future research in this area and developing recommendations for the actual production. They also will be use ful in improving existing and developing new kinds of technological devices for infrared cooking food.
 
Date 2015-11-26T11:23:44Z
2015-11-26T11:23:44Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Коренець Ю. М. Визначення параметрів процесу ІЧ-смаження харчової сировини тваринного походження в умовах відкритого робочого простору / Ю. М. Коренець, Р. П. Никифоров // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Механіко-технологічні системи та комплекси. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2015. – № 22 (1131). – С. 85-90.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18427
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"