Запис Детальніше

Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи студентів з англійської мови за темою "Презентація компанії"

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи студентів з англійської мови за темою "Презентація компанії"
 
Creator Комова, Галина Володимирівна
Рубцова, Вікторія Вікторівна
 
Subject комунікація
мова ділова
лексика
економіка
управління підприємством
організація підприємства
 
Description Дані методичні вказівки призначені для самостійної та аудиторної роботи студентів 3 курсу ЕК та БФ факультетів. Вони мають за мету розвиток навичок та умінь різних типів мовленнєвої діяльності (читання літератури за фахом, обговорення проблемних ситуацій, письмова комунікація). Матеріал вказівок містить 5 розділів, присвячених різним темам, пов’язаним з організацією, управлінням компанії та діяльністю ради директорів. Кожен розділ включає передтекстові завдання, які готують студентів до сприйняття фактичного матеріалу текстів, а також лексико-граматичні вправи для полегшення процесу засвоювання інформації з текстів професійної тематики. Методичні вказівки складені на базі матеріалів семінарів з ділової англійської мови, що були проведені бізнес-консультантами Д. Арнольді та Н. Брігєром.
 
Date 2015-12-02T12:43:26Z
2015-12-02T12:43:26Z
2009
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи студентів з англійської мови за темою "Презентація компанії" : для студ. екон. спец. / уклад. Г. В. Комова, В. В. Рубцова. – Харків : НТУ "ХПІ", 2009. – 76 с.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18528
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"