Запис Детальніше

Методичні вказівки до практичних занять з англійської мови та самостійної роботи студентів за фахом "Зв’язки з громадськістю"

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до практичних занять з англійської мови та самостійної роботи студентів за фахом "Зв’язки з громадськістю"
 
Creator Неустроєва, Гелена Олегівна
Полоусова, Наталія Володимирівна
Тарасова, Ганна Сергіївна
 
Subject лексика
комунікація
читання
 
Description Дані методичні вказівки призначені для самостійної та аудиторної роботи студентів 5 курсу БФ факультету за спеціальністю «Зв’язки з громадськістю». Вони мають за мету розвиток навичок та умінь різних типів мовленнєвої діяльності (читання літератури за фахом, обговорення проблемних ситуацій, письмова комунікація). Матеріал вказівок містить 14 текстів, присвячених різним темам, що пов’язані з діяльністю фахівця за спеціальністю «Зв’язки з громадськістю». Кожен текст включає завдання, які допомагають студентам засвоїти професійну тематику. Дані методичні вказівки складено на базі матеріалів автентичних курсів, розроблених Оксфордським університетом, а також з використанням матеріалів Інтернету.
 
Date 2015-12-02T13:32:09Z
2015-12-02T13:32:09Z
2011
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки до практичних занять з англійської мови та самостійної роботи студентів за фахом "Зв’язки з громадськістю" / уклад. Г. О. Неустроєва, Н. В. Полоусова, Г. С. Тарасова. – Харків : НТУ "ХПІ", 2011. – 40 с.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18533
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"