Запис Детальніше

Організація документообігу в ресторанному господарстві

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організація документообігу в ресторанному господарстві
 
Creator Брік, Світлана Володимирівна
 
Subject план-меню
денні забірні листи
замовлення-рахунок
товарний звіт
plan menus
daily intaking letters
orders
account
product report
 
Description У статті розглянуто місце і роль документообігу для підприємств ресторанного господарства та побудовано модель організації бухгалтерського обліку на підприємствах харчування. Висвітлено питання щодо типових форм первинних документів, які мають ряд недоліків та потребують додаткового вивчення з метою подальшого врегулювання первинних документів.Удосконалені первинні та зведені документи з обліку запасів, які забезпечують інформацією відповідних користувачів, дозволять якісно сформувати графік документообігу, від якого залежить ефективне функціонування підприємства в цілому. Ускладнена специфіка облікового процесу на підприємствах ресторанного бізнесу потребує введення поетапного бухгалтерського обліку.
 
Date 2015-12-14T09:31:29Z
2015-12-14T09:31:29Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Брік С. В. Організація документообігу в ресторанному господарстві / С. В. Брік // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 66 (1108). – С. 19-23.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18831
 
Language uk
 
Publisher НТУ "ХПІ"