Організація документообігу в ресторанному господарстві
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Організація документообігу в ресторанному господарстві
|
|
Creator |
Брік, Світлана Володимирівна
|
|
Subject |
план-меню
денні забірні листи замовлення-рахунок товарний звіт plan menus daily intaking letters orders account product report |
|
Description |
У статті розглянуто місце і роль документообігу для підприємств ресторанного господарства та побудовано модель організації бухгалтерського обліку на підприємствах харчування. Висвітлено питання щодо типових форм первинних документів, які мають ряд недоліків та потребують додаткового вивчення з метою подальшого врегулювання первинних документів.Удосконалені первинні та зведені документи з обліку запасів, які забезпечують інформацією відповідних користувачів, дозволять якісно сформувати графік документообігу, від якого залежить ефективне функціонування підприємства в цілому. Ускладнена специфіка облікового процесу на підприємствах ресторанного бізнесу потребує введення поетапного бухгалтерського обліку.
|
|
Date |
2015-12-14T09:31:29Z
2015-12-14T09:31:29Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Брік С. В. Організація документообігу в ресторанному господарстві / С. В. Брік // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 66 (1108). – С. 19-23.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/18831 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
НТУ "ХПІ"
|
|